• Huurachterstand vorderen

    Huurachterstand

    Frank Nexa Velo

Huurachterstand?
Een succesvolle vordering voor verhuurders.

Als ondernemend crediteur krijgt u regelmatig te maken met huurachterstanden van particuliere of zakelijke huurders. Hierdoor heeft u te maken met lastige situaties met debiteuren waardoor facturen onbetaald blijven. Wij van Nexa Velo Advocaten staan u bij en dragen zorg voor een succesvolle vordering van de huurachterstand!

Onze incassojuristen werken nauw samen met de advocaten van ons kantoor voor een succesvolle vordering bij de huurder. Dit doen wij zowel voor zakelijke al particuliere huurachterstanden, zo kunt u zich zonder zorgen focussen op wat voor u belangrijk is. Nexa Velo Advocaten verzorgt intussen de vordering van de openstaande huurachterstanden en neemt de daarbij passende maatregelen.

Contact opnemen

De huurachterstand vorderen

Bij huurachterstand een succesvolle vordering realiseren is bij wanbetalers een moeilijke taak. Juridisch gezien moet elke handeling kloppen met de situatie. Daarom hebben wij voor dit soort situaties een effectieve aanpak. Dankzij deze aanpak heeft u geen omkijken meer naar de vordering van de huurachterstanden. Zo versturen wij op de dag van aanvraag al de eerste sommatiebrief. Deze brief is compleet met de huurachterstand, rente en buitengerechtelijke kosten

Indien nodig wordt er een betalingsregeling getroffen met uw debiteur of een tweede sommatiebrief verstuurd. Het kan immers zijn dat uw debiteur ten spijte van de financiële situatie niet het volledige bedrag kan betalen. De betalingsregeling draagt zorg voor de betaling in termijnen zodat uw debiteur de kans krijgt om alsnog te betalen.

Weigering van betaling

Weigert uw debiteur te betalen na deze maatregelen? Dan adviseren wij u over de juridische mogelijkheden om alsnog een succesvolle vordering van de huurachterstand te realiseren. Hier zijn diverse verantwoorde mogelijkheden voor om dit te kunnen realiseren. Ook in deze situatie zullen wij intern nauw samenwerken om het beste resultaat te realiseren bij uw vordering. Deze mogelijkheden omvatten onder andere:

  • Incassoprocedures
  • Beslaglegging op vermogensbestanddelen
  • Het aanvragen van faillissement

Advies aanvraag

Contact opnemen

Benieuwd naar waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij het vorderen van een huurachterstand? Neem contact op met onze jurist-collega Frank Peeters of vul het contactformulier in!

Mailen kan naar fpeeters@nexavelo.nl of bellen op 030-600 83 83

Als het gaat om juridische advisering bij ICT zaken heb ik NexaVelo leren kennen als een advocatenkantoor met korte lijnen en to the point advies tegen een scherpe prijsstelling. ...

Ad Linssen, CFO XS2TheWorld B.V. Meer testimonials