Incasso

Wij voeren een strak en eindig traject en combineren een praktische aanpak met juridisch vernuft

Alle op geld waardeerbare vorderingen kunnen uitmonden in een incassozaak. Daarom komt incasso in een veelheid van sectoren voor. NexaVelo Advocaten is met name specialist in de branches (bedrijfsmatige) verhuur, factoring en accountancy.

Wij werken zakelijk, to the point en oplossingsgericht. Geef jou vordering uit handen, dan schrijven wij je debiteur direct aan. Wij staan diverse cliënten bij, waarbij het gaat om ongecompliceerde incasso’s tot complexe juridische handelsconflicten. Wij voeren hierbij een strak en eindig traject en combineren een praktische aanpak met juridisch vernuft. State-of-the-art software ondersteunt de processen en geeft onze cliënten 100% inzicht en transparantie in het proces.

De groeiende complexiteit van vorderingen vraagt om specialisten. Wij onderscheiden ons doordat wij ons uitsluitend richten op B2B vorderingen en huurincasso’s. Onze incassojuristen werken intern nauw samen met onze gespecialiseerde advocaten.

‘We never give up’. Realisme en realiteitszin combineren wij met een doorzettingsvermogen, wat vaak nodig blijkt. Het gaat om de juiste inzet van de beschikbare juridische middelen op het juiste moment.  Zodra je je vordering uit handen geeft, zijn de juristen en advocaten van NexaVelo Advocaten leading in het proces en geven wij jou advies over de te nemen stappen.

Onze klanten opereren in de top van de markt, en velen daarvan houden zich bezig met financiering, factoring vastgoed en accountancy. Hierin staan we middelgrote en grote partijen bij, nationaal én internationaal.

Waarom cliënten ons waarderen:

We

Never

Give

Up

Oplossingen en diensten:
  • Bepalen strategie, tactiek en operatie.
  • Onderhandelen.
  • Onderzoeken.
  • Analyse en aanpak formuleren.
  • Strategische plan.
  • Gerechtelijke maatregelen zoals: conservatoire (derden) beslagen, kort geding, gerechtelijke procedure, dagvaarding, faillissementsaanvragen, hoger beroep, spoedappel, ondernemingskamer procedure, uitwinnen borg, zekerheden vestigen.
  • Incassoprocedures.
  • Faillissementsaanvragen.