• Advocaat huurrecht sfeerfoto

    Advocaat huurrecht

    Luc Nexa Velo Advocaten

Advocaat huurrecht inschakelen met Nexa Velo Advocaten.

U, als ondernemer in huurobjecten, krijgt vaak te maken met het opstellen van en onderhandelen over huurovereenkomsten. Hierdoor kan het zijn dat u regelmatig lastige situaties voorgeschoteld krijgt, waar onenigheid regelmatig de kop opsteekt. Het maken van een juridisch correcte beslissingen is in deze situaties cruciaal. Complexe trajecten kunt u omwille van het juridische aspect dan ook beter met een advocaat huurrecht afleggen.

Nexa Velo Advocaten zorgt ervoor dat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Door voor u als advocaat huurrecht te fungeren. Samen met een van onze gespecialiseerde advocaten overziet u de juridische gevolgen wél. Daarom bent u bij ons altijd welkom voor deskundige adviezen, procedures en trajectbegeleiding.

Neem contact op

De huurrecht advocaat

Het doet zich bij huurrecht, onderdeel van ondernemingsrecht, vaak voor dat er veel verschillende deelgebieden zijn. Daarin is het ondoenlijk de juridische consequenties volledig te overzien. Zeker omdat er vaak (grote) financiële belangen op het spel staan. Onze advocaten begeleiden, ondersteunen en adviseren u in het complete traject. Hierdoor hebt u meer overzicht, en hebt u de grootste kans van slagen. Daarom kunt u op ons bouwen om u bij te staan bij onderhandelingen, het opstellen van huurovereenkomsten en eventuele vergunningsaanvragen.

U als verhuurder

Naast de financiële belangen is de samenwerking met mensen een vaste factor binnen het huurrecht. Voor Nexa Velo Advocaten speelt het humane een belangrijke rol om op elk gebied de beste resultaten te scoren. Zo kunnen wij voor iedere cliënt het nodige maatwerk leveren.

Dankzij deze maatwerk aanpak, kennis van zaken en persoonlijke aanpak is er altijd het streven naar uitstekende resultaten. Hiermee zorgen wij er namelijk voor dat u een:

  • Goed huurovereenkomst kunt sluiten of opstellen
  • Zo gunstig mogelijke schikking of uitspraak behaalt bij een procedure
  • Juridisch advies ontvangt zodat u volledig up-to-date bent van uw situatie omtrent huurrecht

Contact opnemen

Benieuwd naar waarmee wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van huurrecht? Neem contact op met advocaat huurrecht Luc Coehorst of vul het contactformulier in!

Advies aanvragen

Mailen kan naar lcoehorst@nexavelo.nl of bellen op 030-600 83 83

Als het gaat om juridische advisering bij ICT zaken heb ik NexaVelo leren kennen als een advocatenkantoor met korte lijnen en to the point advies tegen een scherpe prijsstelling. ...

Ad Linssen, CFO XS2TheWorld B.V. Meer testimonials