NexaVelo Advocaten

‘NexaVelo Advocaten gelooft dat ondernemers en ondernemingen adviseurs nodig hebben die snappen wat er in hun business gebeurt’

Rien Braakman

NexaVelo Advocaten is een creatief en ambitieus kantoor in Utrecht. Wij richten ons op het (grootzakelijk) MKB. We hebben een sterke aanwezigheid in vastgoed, retail, finance, industrie en energie. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke, marktconforme prijzen.

NexaVelo Advocaten bestaat ruim 20 jaar. Wij gebruiken onze ervaring en ons brede netwerk om de ondernemer zo goed mogelijk bij te staan. Wij delen ons netwerk en brengen de juiste mensen met elkaar in contact.

NexaVelo Advocaten gelooft dat ondernemers en ondernemingen adviseurs nodig hebben die snappen wat er in hun business gebeurt. Specialisten met een onafhankelijke en realistische blik die niet aan de zijlijn blijven staan als het spannend wordt. Onze specialisten hebben oog voor het proces en de strategie. Snel schakelen, persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. Daar staan we voor.

NexaVelo Advocaten is partner en sponsor van Stadsschouwburg Utrecht.