Niki Liebregts

Incassomedewerker

+31 (0) 30 600 83 83
nliebregts@nexavelo.nl

 

Processen optimaliseren

Na het afronden van mijn master Engelse literatuur en cultuur ben ik in maart 2020 via via terecht gekomen bij NexaVelo Advocaten als incassomedewerker. Wellicht niet de meest voor de hand liggende carrièrestap gezien mijn opleiding, maar perfect aansluitend bij mijn persoonlijkheid en kwaliteiten. Ik bloei op in een dynamische werkomgeving en houd ervan om de diepte in te gaan en zaken tot in de puntjes uit te zoeken.

Secuur en scherp werken

Mijn werk als incassomedewerker is enorm afwisselend. Ik ondersteun en werk nauw samen met onze incassojuristen, zodat zij in hun zaken optimaal resultaat kunnen behalen voor onze klanten. Het ene moment verdiep ik me in het tot in de details correct uitwerken van de werkafspraken voor onze klanten, vervolgens bel ik naar een debiteur om een betalingsregeling te treffen, en daarna houd ik me bezig met het uittesten van ons nieuwe zeer klantvriendelijke incassosysteem. Mijn werkzaamheden vallen binnen alle facetten van het incassoproces en ik heb contact met klanten, debiteuren, deurwaarders en rechtbanken. Geen dag is hetzelfde en deze uitdagende en snel schakelende functie zorgt ervoor dat ik altijd scherp en secuur blijf.

“Vastbijten en niet loslaten: vol gaan voor het optimale resultaat!”

Frisse blik op processen

In mijn werk zoek ik altijd naar mogelijkheden: wat kan er beter, sneller en gestroomlijnder in onze incassoprocessen? Ik vind het essentieel om bestaande processen te blijven evalueren om deze zowel voor mijn collega’s als voor onze klanten te verbeteren. Ik vind het altijd een mooie uitdaging om aan te kunnen voelen hoe we precies bij het gewenste eindresultaat kunnen komen en ik bijt me er dan ook helemaal in vast, om pas weer los te laten op het moment dat wij de klant tevreden hebben kunnen maken. Mijn frisse blik op het incassoproces zorgt voor nieuwe ideeën en suggesties waarmee ik bijdraag aan datgene waar we bij NexaVelo Advocaten vol voor gaan: optimaal resultaat voor onze klanten!