Natasja van der
Leeden-Wernsen

Financieel medewerker

+31 (0) 30 600 83 83
nvanderleeden@nexavelo.nl

 

Financiële administratie

Cijfers en rapportages hebben mij altijd geïnteresseerd. Inmiddels ben ik al ruim 30 jaar werkzaam als financieel medewerkster. Bij NexaVelo Advocaten verzorg ik sinds september 2012 de financiële administratie. Ik verzorg onder andere de debiteuren- en crediteurenadministratie, loonadministratie en btw-aangiften. Toen ik kwam werken bij NexaVelo Advocaten waren we nog maar met z’n zevenen. Inmiddels is het bedrijf een stuk groter geworden, maar de kracht van een kleinschalig kantoor is altijd gebleven. We nemen de tijd voor onze cliënten en zijn altijd bereid een stapje extra te zetten.

Alles moet kloppen

Mijn boekhoudkundige taken neem ik zeer serieus. Ik ben van nature uitermate secuur, alles moet tot vijf cijfers achter de komma kloppen. Ik verzorg de gehele financiële administratie en zorg voor een correcte en tijdige aanlevering van de jaarcijfers aan de accountant. Een tevreden accountant aan het einde van jaar is voor mij de kroon op het werk. Ik voel me verantwoordelijk en wil graag op deze manier mijn bijdrage leveren aan het succes van NexaVelo.

We nemen de tijd voor onze cliënten en zijn altijd bereid een stapje extra te zetten.

Een ongedwongen sfeer

De samenwerking met mijn collega’s maakt dat ik iedere werkdag met veel plezier naar kantoor ga. We hebben respect voor elkaars kwaliteiten en vormen een hecht team. Hierdoor hangt er bij ons een ongedwongen sfeer die ook onze cliënten voelen. Geen vraag is te gek en we staan altijd klaar om (elkaar) te helpen. Ik krijg energie van een prettige werksfeer en draag daar zelf ook graag aan bij. Ik wil iets voor de mensen om mij heen kunnen betekenen en denk graag mee wanneer er iets geregeld moet worden. Dat zie ik ook als de kracht van ons kantoor: de oprechte interesse voor elkaar en onze cliënten.