Huurrecht en procederen

Oprechte interesse, gedrevenheid en uitstekende communicatieve vaardigheden. Dat kenmerkt naar mijn mening een goede advocaat. Na een succesvolle carrière in sales (management) ben ik sinds januari 2019 advocaat bij NexaVelo Advocaten. Een carrièreswitch die ik al langere tijd ambieerde. Ik adviseer met name klanten in de vastgoedbranche. De focus ligt op het huurrecht.

Vragen van verhuurders en vastgoedeigenaren

In mijn loopbaan heb ik salesfuncties vervuld bij beursgenoteerde bedrijven, MKB en kleine familiebedrijven. Mede hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de positie van elke klant. Tegen welke problemen lopen zij aan? Welke maatregelen kan de verhuurder nemen als een huurder overlast veroorzaakt? Welke strategie is het meest succesvol bij wanbetaling? Ik help onze klanten door kordaat en snel handelen.

“Procederen is hét moment om het verschil te maken.”

Optimaal beschermen van de klant

Mijn kracht zit in de combinatie van kansen zien, gedrevenheid en makkelijk contact leggen. Daarbij wil ik altijd winnen. Ik ga voortvarend te werk voor het optimale resultaat voor mijn klanten. Hoewel ik juridische procedures voor mijn klanten probeer te vermijden, geniet ik van procederen. Dat is namelijk hét moment om het verschil te maken. Ik ben oprecht en recht door zee. Om in clichés te spreken, hard op de inhoud en zacht op de relatie.

Open communicatie en humor

Stil zitten is niet aan mij besteed. Ik wil variatie en ben graag onderweg. Klantbezoek, acquisitie en procederen zorgen voor de gewenste afwisseling. Sales zit in mijn DNA en dat uit zich in snel doorpakken en succes boeken. Als ik iets wil weten of regelen, pak ik direct de telefoon. In dat opzicht ben ik geen doorsnee advocaat. Open communicatie en humor vind ik belangrijk. Dat zie ik gelukkig terug bij mijn collega’s. Het team van NexaVelo Advocaten is fantastisch. Iedereen is bevlogen en ambitieus, maar blijft met beide benen op de grond staan.

Beknopt Curriculum

Beëdigingsdatum: 25 januari 2019

Werkervaring

  • Teamleider Sales SDU (2017 – 2019)
  • Commercieel Manager E-Wise (2015 – 2017)
  • Product Manager NIBE-SVV (2015 – 2012)
  • Manager Sales Rechtsorde.nl (2009 – 2011)

Opleidingen

  • Universiteit van Amsterdam, Meester in de Rechten