Jessica Hietbrink – de Veld

Juridisch secretaresse

+31 (0) 30 600 83 83 jhietbrink@nexavelo.nl

 

Juridisch secretaresse

Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse deurwaarderskantoren als incasso- en executie medewerker en ook als Kandidaat Gerechtsdeurwaarder, ben ik sinds november 2021 bij NexaVelo werkzaam als juridisch secretaresse.

Als juridisch secretaresse ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Vriendelijkheid, behulpzaamheid, kennis over de stand van zaken in alle dossiers en oog voor detail vind ik heel belangrijk. Mijn collega’s ondersteun ik graag bij hun dagelijkse werkzaamheden door processtukken te complementeren, de termijnen te bewaken, agenda’s en mailboxen van de advocaten te beheren en de roladministratie te doen. Ik steek mijn handen graag uit de mouwen, ik wil graag voor de mensen om mij heen van betekenis zijn en ben nooit te oud om nieuwe dingen te leren en mij verder te ontwikkelen.

‘What you see is what you get! En dit stralen we ook uit naar onze cliënten.’

Daarnaast houd ik mij bezig met de financiële administratie. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben heel secuur, wat belangrijke eigenschappen zijn voor het boeken van inkomende facturen, het opstellen van facturen, debiteurenbeheer en het verzorgen van de maandelijkse facturatie van de advocaten. Cijfertjes zijn echt mijn ding, naast mijn werkzaamheden als juridisch secretaresse.

NexaVelo is een ambitieus kantoor met gedreven professionals die samen een hecht team vormen.  Door de ongedwongen sfeer en de constante bereidheid om (elkaar) te helpen, ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Gelukkig is er is ook tijd voor de nodige humor. What you see is what you get! En dit stralen we ook uit naar onze cliënten.