Arbeidsrecht en loonregres

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar maak ik mij als advocaat sterk voor. Niet alleen richting wederpartijen, maar ook richting cliënten. Als advocaat behandel je een zaak namelijk niet alleen. Een heldere uitleg en duidelijke afspraken met mijn cliënt zijn naar mijn mening belangrijke stappen op de weg naar een succesvolle uitkomst van de zaak. 

Samen met cliënt

Ik heb korte lijnen met mijn cliënten en vraag hen regelmatig om input te leveren. Ik wil weten hoe de vork in de steel zit. Wat is er precies gebeurd? Wat is er afgesproken? Waarom is dat op die manier gegaan? Maar ook: wat zou voor jou de meest ideale uitkomst van de zaak zijn? Wat voor de een winst is, loopt voor de ander uit op een teleurstelling. Samen met mijn cliënt bepaal ik de beste strategie.

Niet focussen op wat niet kan, maar kijken naar wat wél kan.

Ontzorgen

Voordat ik in 2019 advocaat werd, heb ik als jurist bij een advocatenkantoor gewerkt. Zeven jaar lang stond ik kleine en grote werkgevers bij in hun loonregres en arbeidsrechtelijke kwesties. Ik leerde daar dat het ontzorgen van je cliënt belangrijk is. Hij moet ervan uit kunnen gaan dat wat we hebben afgesproken, ook gebeurt. Dat hij op de hoogte wordt gehouden van belangrijke ontwikkelingen, en dat ik mij vol inzet om een optimaal resultaat voor hem te behalen. Dat vergt vertrouwen en goede communicatie.

Outside the box

Voor het bepalen van de beste strategie spar ik ook graag met mijn collega’s. Binnen NexaVelo kan ik terugvallen op een team met jarenlange ervaring op uiteenlopende rechtsgebieden. Advocaten die graag outside the box denken. Niet focussen op wat niet kan, maar kijken naar wat wél kan. Ik ben trots dat ik sinds maart 2020 van dit team deel mag uitmaken!

Beknopt Curriculum

Beëdigingsdatum: 22 februari 2019

Werkervaring

  • Advocaat Berntsen Mulder Advocaten (2019 – 2020)
  • Jurist Berntsen Mulder Advocaten (2013 – 2019)
  • Rechtswinkel Zeist (2012 – 2013)

Opleidingen

  • Universiteit Utrecht, Meester in de Rechten/LLM
Rechtsgebiedenregister
In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: • Arbeidsrecht Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.