Ghislaine van Lieshout

Advocaat

+31 (0) 30 600 83 83 gvanlieshout@nexavelo.nl

 

Alle rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken krijgen

Na mijn studie Rechten en stages bij verschillende kantoren wist ik het zeker: ik wil de advocatuur in. Tijdens mijn stages heb ik zowel kleine als grote zaken van dichtbij meegemaakt. Het dynamische karakter trekt mij erg aan, geen dag is hetzelfde. Een zaak tot op de bodem uitzoeken en tot een passende oplossing komen, past bij mijn nieuwsgierigheid en drijfveer een zaak naar een hoger niveau te tillen.

Brede interesse

Bij NexaVelo werken echte specialisten met all-round– ervaring. Ze kijken verder dan de standaard. Dit past erg bij mij. Waar optie één voor de hand ligt, kijk ik graag verder naar andere opties. Mijn interesse in het recht is erg breed. Ik zal mij dan ook verdiepen in alle rechtsgebieden waarmee ondernemers te maken krijgen. Naast hard werken is er altijd tijd voor een goed gesprek en een flinke dosis humor.

.

Vertrouwen bieden

Ik vind het belangrijk om écht te luisteren naar mensen. Vertrouwen bieden en mensen het gevoel geven dat ze serieus worden genomen is een van mijn krachten. Door mijn enthousiasme om mensen te helpen pak ik nieuwe zaken met beide handen aan. Vanaf november 2021 ben ik als advocaat werkzaam bij NexaVelo en ik kijk er erg naar uit om mijn carrière als advocate verder te ontwikkelen.

‘Klanten vertrouwen bieden is mijn kracht.’