Eline van Oosterwijk

Zakelijk manager

+31 (0) 30 600 83 83
evanoosterwijk@nexavelo.nl

 

Financieel en algemeen management

Samen met Rien Braakman houd ik mij elke dag bezig met het aansturen en managen van NexaVelo Advocaten. Een afwisselende en uitdagende functie waarbij geen dag verveelt. Denk hierbij aan de aansturing en begeleiding van collega’s, het HR-, financieel-, commercieel- en algemene kantoormanagement, verbetering van de werkprocessen en ook het meedenken in het bepalen en uitzetten van de strategie van het kantoor. Mijn rol binnen kantoor is veelzijdig, ik geef leiding én bied ondersteuning.

Energie

NexaVelo Advocaten is een ambitieus en enthousiast kantoor met mooie cliënten. De mensen die bij ons werken willen met elkaar het allerbeste bereiken. Het teamverband en de energie van ons kantoor is voor mij heel belangrijk. Daarom kijk ik veel naar onze processen: wat kost energie en wat geeft energie? Mijn collega’s moeten zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn, de rest wil ik uit handen nemen of zo efficiënt mogelijk laten verlopen. 

Onze cliënten moeten er blind op kunnen vertrouwen dat iedere zaak van begin tot eind door ons geregeld wordt. Een cliënt moet weten en voelen dat wij de zaak onder controle hebben. Het geeft energie om me hier elke dag samen met ons hele team weer voor in te zetten.

“Ik luister, denk mee, adviseer en bied oplossingen.”

Verantwoordelijkheid

Ik luister, denk mee, adviseer en bied oplossingen. Zowel intern als extern. Wat de vraag ook is, mijn collega’s en onze cliënten moeten altijd snel en goed geholpen worden. Ik verkoop geen nee en weet te prioriteren. Ik ben zichtbaar en bereikbaar voor onze klanten en mijn collega’s en goed op de hoogte van wat er speelt binnen ons kantoor. Mijn rol bij NexaVelo Advocaten past bij mij. Ik ben gedreven, positief, energiek en betrokken. Door mijn nieuwsgierigheid blijf ik goed op de hoogte en zie ik snel kansen voor verbeteringen liggen. Ik durf knopen door te hakken en de verantwoordelijkheid te nemen.