Recht halen, dat is ons werk!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. 

Procederen zit onze procesadvocaten in het bloed. Een geschil is niet altijd op te lossen door te praten. Dan moet een onafhankelijke partij beslissen.

Als procesadvocaten kennen wij de beste mogelijkheden om voor u succes te boeken. Een juiste aanpak is maatwerk. Veel van onze cliënten vragen om snelle actie.

Wij hebben veel ervaring met beslag leggen. Beslaglegging zorgt er regelmatig voor dat geschillen op korte termijn kunnen worden opgelost. Zo niet, dan weet u zeker dat een gunstige uitspraak ook daadwerkelijk zal worden uitgevoerd.

Meestal volgt na beslaglegging een procedure bij de rechtbank. Ook in alternatieve manieren van geschillenbeslechting zijn wij goed thuis. Denk hierbij aan arbitrage of bindend advies. Verder procederen wij met regelmaat bij bijzondere instanties zoals de Ondernemingskamer. Als u met spoed een uitspraak nodig heeft, voeren wij voor u een kort geding.

Onze cliënten benaderen ons vaak met geschillen over contracten en aansprakelijkheid. In het verlengde daarvan verlenen wij bijstand op het gebied van tuchtrecht. Onder meer treden wij regelmatig op voor en tegen adviseurs, notarissen, accountants, deurwaarders en makelaars.

Wij staan cliënten bij in ondernemings- en vennootschapsrechtelijke geschillen

Ook staan wij veelvuldig cliënten bij in ondernemings- en vennootschapsrechtelijke geschillen. We procederen dan meestal over zeggenschap, aansprakelijkheid en het gevoerde beleid. Een andere belangrijke expertise is procederen over financiering en zekerheden. Veel van onze cliënten houden zich bezig met financiering. Voor hen is onze vakkennis over geldlening, factoring, pand, hypotheek en borgstellingen doorslaggevend.

Door onze ruime ervaring kunnen wij uw kansen vooraf goed inschatten. Ongeacht of u een zelf een procedure wilt starten of daarin door uw wederpartij wordt betrokken: Wij kennen de procedures, de valkuilen, de kansen en de mogelijkheden. Zo bereiken wij voor u het optimale resultaat.

Neem gerust contact op met een van onze procesadvocaten. Wij beloven u deskundige, betrokken en efficiënte (rechts)bijstand.