• 09 mrt

    Kennisbijeenkomst Wet Werk en Zekerheid

Op donderdag 5 maart 2015 organiseerde Nexa Velo Advocaten een kennisbijeenkomst waarin de advocaten Femke Swaan en Sietse Eernstman geïnteresseerden bijpraatten over de veranderingen die de Wet Werk en Zekerheid met zich meebrengt. Aan bod kwamen onderwerpen als de wijziging in de ketenregeling, het proeftijd- en concurrentiebeding, de transactievergoeding, de aanzegplicht en de nieuwe ontslagroute. Aansluitend vond in de kantoorbar een borrel plaats. Al met al was het een zeer geslaagde middag.

De wettelijke wijzigingen per 1 januari jl. en per 1 juli a.s. brengen voor u als ondernemer met personeel belangrijke veranderingen met zich mee. Zo dient u, op straffe van een boete, het einde van tijdelijke contracten tijdig aan te zeggen. Verder zullen in de nieuwe regels opeenvolgende tijdelijke contracten eerder worden omgezet in een vast dienstverband. Uw huidige standaard arbeidscontracten en vaststellingsovereenkomsten voldoen waarschijnlijk niet meer. Zo wordt standaard verwezen naar inmiddels niet meer bestaande wetsartikelen en dient de werknemer in een vaststellingsovereenkomst op de bedenktijd te worden gewezen. Voor nadere informatie of een check-up van uw contracten, neemt u contact op met Nexa Velo Advocaten.

foto presentatie

VERTEL VERDER

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF

Als het gaat om juridische advisering bij ICT zaken heb ik NexaVelo leren kennen als een advocatenkantoor met korte lijnen en to the point advies tegen een scherpe prijsstelling. ...

Ad Linssen, CFO XS2TheWorld B.V. Meer testimonials