• Iman Boot

INTRODUCTIE

Als advocaat vind ik het ontzettend leuk om het voor mensen en organisaties op te nemen en voor hun belangen op te komen. Dat doe ik samen met mijn enthousiaste collega’s van Nexa Velo Advocaten.

Ik  houd mij bezig met het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht, contractenrecht, privacyrecht en verzekeringsrecht.

Naast advocaat ben ik ook Certified Compliance Professional (CCP) en sta ik in het register Certified Compliance Professional. (te vinden op www.compliance-instituut.nl)  Vanuit die hoedanigheid  adviseer ik organisaties over de naleving van wet- en regelgeving en help ik ze ook om deze regels in te voeren en beheersmaatregelen te nemen.

Verder maak ik contracten, onderhandel ik over contracten en help ik cliënten bij de oplossing van conflicten.  Daarbij procedeer ik ook, maar alleen als het niet mogelijk is om het conflict op een andere manier op te lossen.

Ik heb veel ervaring opgedaan als advocaat en bedrijfsjurist bij verschillende verzekeraars en werk nog steeds voor verzekeraars. Mijn adviezen zijn praktisch en in heldere taal.  Daarbij geef ik niet alleen aan wat er niet kan, maar vooral wat er wel kan.

Kortom: ik neem het graag voor u op.

Aantal jaren juridische werkervaring:

  • Meer dan 20 jaar

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
    • Burgerlijk recht
  • Verzekeringsrecht

Lidmaatschappen:

  • NGB (Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen)
Mr. I.C. Boot CCP

M iboot@nexavelo.nl
T +31 (0) 30 600 83 83