• Testimonials

Testimonials

“Mocht ik in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan zal ik zeker aan Jeroen Elslo denken, ook vanwege de plezierige wijze waarop hij met ons als mens is omgegaan.”

Coen Verhoeven, directeur Verhoeven en Vijn Beheer B.V.

Nexa Velo Advocaten

Jeroen Elslo heeft kennis van zaken, is prettig in de omgang en betrokken bij de zaak. Hij is slim, waar nodig scherp en stemt zijn aanpak goed met de opdrachtgever af, heel prettig! Op een laagdrempelige manier weet hij lastige situaties op een heldere manier uit te leggen. Een uitstekend advocaat die gaat voor het resultaat.

Ellen Olde Bijvank, bestuursvoorzitter en commissaris in welzijn en zorg

Nexa Velo Advocaten

Nexo Velo advocaten, vakkundig proberen ze snel tot de juiste oplossing te komen, korte lijnen en één vast contactpersoon.

Michael Ooijens, directeur Benzineverkoopmaatschappij Ooijens B.V.

Nexa Velo Advocaten

Nexa Velo is een belangrijke partner voor Centric Shared Services. De specialisten van Nexa Velo dragen bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij ervaren de samenwerking als proactief, prettig in de omgang en met verstand van zaken.

Roel van der Meulen, directeur Centric Shared Services B.V.

Nexa Velo Advocaten

Als het gaat om juridische advisering bij ICT zaken heb ik NexaVelo leren kennen als een advocatenkantoor met korte lijnen en to the point advies tegen een scherpe prijsstelling.

Ad Linssen, CFO XS2TheWorld B.V.

Nexa Velo Advocaten