Ondernemingsrecht

Diepgaande juridische kennis combineer ik met oog voor de grote lijn. Zo help ik mijn cliënten daadwerkelijk verder. De wensen van de cliënt realiseren staat voorop. Vaak is een praktische oplossing mogelijk, maar zo nodig is complexe juridische inhoud bij mij in goede handen.

Na mijn studie was ik enkele jaren verbonden aan verschillende universiteiten. Vervolgens heb ik als advocaat ervaring opgedaan in de internationale handelspraktijk. Sinds januari 2022 ben ik advocaat bij NexaVelo. Een kantoor dat erg goed bij mij past en waar we met ons team het beste in elkaar naar boven halen!

‘Een cliënt is gebaat bij een advocaat die rust biedt en duidelijkheid schept.’

Rust, duidelijkheid en overtuigingskracht

Een cliënt is gebaat bij een advocaat die rust biedt en duidelijkheid schept. Snel helder maken wat wel en niet kan met het doel van de cliënt voor ogen is daarbij van belang. Ook in een procedure is rust en duidelijkheid de snelste route naar het overtuigen van de rechter. Een goed betoog is natuurlijk nooit verstoken van wat gepaste emotie, maar een rechter zal je uiteindelijk toch echt op de inhoud gelijk of ongelijk geven.

Brede interesse en werkervaring

Door mijn brede interesse en werkervaring kan ik cliënten op veel vlakken van dienst zijn. Samen met het uitstekende team dat bij NexaVelo werkt, ben ik in staat om hoge kwaliteit te leveren. Extra motiverend is dat NexaVelo veel ondernemers met duurzame aspiraties bedient.

Beknopt Curriculum

Beëdigingsdatum: 16 februari 2018

Werkervaring

  • Advocaat AKD Advocaten Rotterdam (2018 – 2021)
  • Universitair docent Universiteit Utrecht (2017)
  • Universitair docent Radboud Universiteit (2016 – 2017)

Opleidingen

  • Universiteit Utrecht, Meester in de Rechten
Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Ondernemingsrecht
    Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.