Frank Peeters

Commercieel manager incasso

+31 (0) 30 600 83 83
fpeeters@nexavelo.nl

 

Incasso, commercie en communicatie

Ik vervul een unieke functie bij NexaVelo Advocaten. Zo ben ik op commercieel vlak verantwoordelijk voor de afdeling incasso, werf ik nieuwe cliënten  én coach ik onze medewerkers op het gebied van commercie en communicatie. Daarnaast denk ik mee over de (commerciële) strategie van het kantoor.

Interessant speelveld

Incasso is een vak apart. Het speelveld tussen de wens van de klant en de situatie van de debiteur is altijd interessant. Samen met de juristen en advocaten bepalen we per dossier de beste strategie. Rien Braakman, de eigenaar, is al meer dan 25 jaar actief in de incassowereld. Zijn visie op en ervaring in incasso is uniek. Mede hierdoor werken we niet alleen voor MKB ondernemingen, maar ook voor grote organisaties.

“Ik vind het heerlijk om de spil te zijn tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden van ons kantoor.”

Begeleiden van het proces

Tijdens gesprekken met cliënten probeer ik vooral goed te luisteren. Zodra ik alle informatie heb om de klantvraag concreet te maken koppel ik deze aan de meest geschikte persoon op ons kantoor. Het begeleiden van dit proces, het coachen van de medewerkers, het faciliteren van de tools en de terugkoppeling naar de klant vind ik mooi om te doen. Zeker wanneer dit leidt tot het gewenste resultaat. Ik vind het heerlijk om de spil te zijn tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden van kantoor.

Gefocust op resultaat

Grip op het proces, precies de juiste stappen zetten en op de belangrijke momenten communiceren met je klant leidt tot het maximale resultaat Hoe goed ben je als incassojurist? Bij NexaVelo werken alleen experts. Mijn doel is altijd het hoogst haalbare resultaat. Die drive heb ik al sinds mijn jeugd. Van mijn 18e tot mijn 28e leefde ik als topsporter en deed ik op internationaal niveau aan tienkamp. Tegelijkertijd studeerde ik rechten. Met een concreet doel voor ogen heb je meer kans op succes. Die mind-set geef ik graag door aan mijn collega’s.