• (Innovatieve) finance

Finance advocaat

Als geen ander weet Nexa Velo advocaten met welke – vaak juridische – uitdagingen (innovatieve) financieringsondernemingen te maken krijgen. In control zijn is cruciaal voor winstgevendheid en groei.

Nexa Velo advocaten staat veel ondernemingen bij die zich bezig houden met factoring. Ook richt zij zich op crowdfunding bedrijven. Verder heeft Nexa Velo advocaten ervaring met advisering en contracten voor (investeren in) Initial Coin Offerings (ICO’s), Bitcoin en andere cryptocurrency.

De  advocaten van Nexa Velo kennen de branche en staan finance-bedrijven bij in alle denkbare processen, onder meer met high level contractenwerk, advisering en – zo nodig – procedures.

Voor dat laatste beschikt Nexa Velo tevens over gespecialiseerde incassojuristen. Zo kan zij steeds hoge kwaliteit leveren tegen redelijke tarieven die recht doen aan het belang van de zaak.

Neemt u voor een vrijblijvend advies contact op met Luc Coehorst.

CONTACT

 

Luc Nexa Velo Advocaten
Mr. L.F.P. Coehorst

M Direct emailen
T +31 (0) 30 600 83 83

Als het gaat om juridische advisering bij ICT zaken heb ik NexaVelo leren kennen als een advocatenkantoor met korte lijnen en to the point advies tegen een scherpe prijsstelling. ...

Ad Linssen, CFO XS2TheWorld B.V. Meer testimonials