• Update Nexa Velo Advocaten – COVID-19

Utrecht, 20 maart 2020

Beste relaties,

Elk land in Europa neemt eigen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De impact is groot. Ook de Nederlandse regering heeft afgelopen dagen maatregelen getroffen, met als doel het coronavirus zo ver mogelijk te controleren. Deze maatregelen zorgen bij ons allemaal voor veranderingen en aanpassingen maar ook voor onrust en onzekerheid.

Hierbij willen wij u graag informeren over ons kantoor en de maatregelen die wij op onze beurt hebben getroffen om onze dienstverlening te blijven waarborgen, op de persoonlijke manier die u van ons gewend bent. Daarbij staat de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, onze relaties en ieders familie voorop.

Maatregelen en voortzetting werkzaamheden Nexa Velo Advocaten

Vanaf 16 maart jl. werken onze medewerkers vanuit huis. Ons kantoor is enkel geopend voor specifieke werkzaamheden die niet vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Wij staan goed met elkaar in contact en verbinding en hebben alle nodige maatregelen getroffen om onze dienstverlening goed en veilig te laten verlopen. Dit geldt voor alle lopende dossiers maar ook voor toekomstige zaken. Onze bestaande en beveiligde ICT infrastructuur maakt het mogelijk u ook vanuit huis bij te staan. Wij blijven goed telefonisch bereikbaar.

Fysieke afspraken op locatie worden vervangen door calls. Indien u al een afspraak bij ons hebt staan nemen wij contact met u op om u te informeren over uw afspraak.

De Rechtspraak

De Rechtspraak heeft besloten vanaf dinsdag 17 maart jl. de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. Urgente zaken gaan wel door. Dit zijn zaken waar een rechterlijke beslissing niet achterwege kan blijven omdat het bijvoorbeeld raakt aan de rechten van verdachten of rechtzoekenden. Mocht een mondelinge behandeling in uw zaak gepland staan nemen wij contact met u op om u van informatie te voorzien.

Informatievoorziening

In deze onzekere tijden waar grote onrust ontstaat over de gevolgen van het coronavirus doen wij er alles aan u van informatie en advies te voorzien en u te helpen de gevolgen van de coronacrisis zo ver mogelijk te beperken. Wij zullen onze updates via onze website, LinkedIn en per mail met u delen.

Wij houden de berichtgeving scherp in de gaten en passen onze maatregelen aan als dit nodig is. Wij houden u op de hoogte.

Wij wensen u veel succes en wijsheid in de komende periode.

Let op jezelf en op elkaar!

Vriendelijke groet,

Namens het hele team van Nexa Velo Advocaten,

Rien Braakman

Als het gaat om juridische advisering bij ICT zaken heb ik NexaVelo leren kennen als een advocatenkantoor met korte lijnen en to the point advies tegen een scherpe prijsstelling. ...

Ad Linssen, CFO XS2TheWorld B.V. Meer testimonials