• Rien Braakman

INTRODUCTIE

Als adviseur denk en handel ik net als de ondernemers die wij met Nexa Velo Advocaten bijstaan: we denken niet zozeer in termen van juridische bedreigingen en beperkingen. Wij zien vooral de kansen in de markt en herkennen daarin de juridische aspecten en zakelijke risico’s. Pragmatisme is daarin cruciaal: hoe behartigen we de zakelijke belangen van onze cliënten optimaal? Diepgaande kennis van het vak, de sector en de cliënt is uiteraard nodig, maar juist ook een zekere afstand om het beste zakelijke advies te kunnen geven.

Ik geloof dat ik bij mijn collega’s en cliënten te boek sta als helder, zakelijk en to the point. Met een zesde zintuig voor relaties, juridische haalbaarheid en zakelijke belangen. Niet de persoon voor het achterhoedegevecht, wel de adviseur die organisaties, DGA’s en investeerders begrijpt, ondersteunt en ECHT verder helpt.

Ik ben ondernemer, jurist en advocaat. Naast het management van het kantoor ben ik in de markt actief met oplossingen voor cliënten op het gebied van vastgoedrecht, vennootschapsrecht en grootschalige incassovraagstukken. Het is mijn overtuiging dat we onze cliënten niet hoeven te vermoeien met de 99 redenen waarom iets niet zou kunnen, maar juist op zoek moeten naar die ene oplossing waarom het juist WEL kan. Wij denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Wij doen waar anderen over praten.

Aantal jaren juridische werkervaring:

  • Ruim 20 jaar

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht

Opleidingen:

  • Universiteit Utrecht; Rechten (1992)
Mr. G.H. Braakman

M rbraakman@nexavelo.nl
T +31 (0) 30 600 83 83