• Joris van Oudenhoven

INTRODUCTIE

“Als de wind van verandering waait, bouwt de één een schuilkelder en de ander een windmolen.” Dit sluit perfect aan op de visie van Rien Braakman, eigenaar en advocaat van Nexa Velo Advocaten. Hij ziet mogelijkheden waar anderen beperkingen zien. Hij geeft mij de kans, na een lange, succesvolle carrière in sales- en salesmanagement, mijn droom waar te maken.

De afgelopen 10 jaar heb ik salesfuncties vervuld bij beursgenoteerde bedrijven, MKB en kleine familiebedrijven. Ik heb oprecht de andere kant van de medaille gezien en kan mij hierdoor goed verplaatsen in de positie van mijn klanten. Met de opgedane ervaring help ik klanten in het MKB en specifiek de vastgoedbranche.

Investeren in relaties, probleemoplossend vermogen en gedrevenheid typeren mijn manier van zaken doen. Klanten waarderen mijn vermogen hen de beste oplossingen te bieden, zowel juridisch als pragmatisch. Een grote kracht is het maken van intermenselijk contact en mensen doen nu eenmaal zaken met mensen. Humor en een prettige manier van communiceren maken het profiel compleet.

Mr. J.P. van Oudenhoven

M jvanoudenhoven@nexavelo.nl
T +31 (0) 30 600 83 83