• Tarieven

We hanteren transparante uurtarieven. Ook het maken van volumeafspraken, het toepassen van een fixed fee of het werken op basis van ‘no-cure-less-pay’ behoort in voorkomende gevallen tot de mogelijkheden.

Alternatieve tariefstructuren
Afhankelijk van de aard en omvang van het werk staan wij open voor alternatieve tariefstructuren:

Volume afspraken
Voor cliënten waarvoor wij veel werkzaamheden verrichten, bieden wij volumekortingen aan.

Vaste prijs – Fixed fee
In onderling overleg maken wij graag een inschatting van de te verwachten kosten. In het geval het aantal te besteden uren van te voren goed kan worden ingeschat, kunnen wij op basis van een vaste prijs werken.

Procederen – ‘No-cure-less-pay’
Onze beroepsregels laten het niet toe dat wij u een offerte doen op basis van ‘no-cure-no-pay’. Wel is het mogelijk om een offerte te maken op basis van ‘no-cure-less-pay’.

Wij maken graag passende afspraken (op maat) voor onze cliënten.
De basis voor het honorarium van Nexa Velo Advocaten is ons uurtarief.

Jurist € 150,- per uur
Senior advocaat € 250,- per uur

De kosten worden niet alleen bepaald door het uurtarief , maar ook door een kostenefficiënte inzet van onze advocaten. Onze senior advocaten zetten waar mogelijk een jurist met een lager uurtarief in. Standaard of herhalend juridisch werk kunnen wij uitbesteden aan onze samenwerkende partners tegen nog scherpere uurtarieven van € 100,- tot € 125,- per uur.

Als het gaat om juridische advisering bij ICT zaken heb ik NexaVelo leren kennen als een advocatenkantoor met korte lijnen en to the point advies tegen een scherpe prijsstelling. ...

Ad Linssen, CFO XS2TheWorld B.V. Meer testimonials

Actuele nieuwsblogs Meer blogs